Pieczone Rogaliki Francuskie Z Syropem Pomarańczowym
Pieczone rogaliki francuskie z syropem pomarańczowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 479 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz rogaliki, cukier, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Rogalikowy Tost Francuski Ze Świeżym Syropem Truskawkowym, Pieczone Rogaliki Cynamonowe Tosty Francuskie, oraz Pieczone Czekoladowe Rogaliki Francuskie Tosty dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka, 1/4 szklanki cukru, mleko, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i waniliową.
Umieść rogaliki w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia, wyciskając je, aby zmieściły się w jednej warstwie.
Na rogaliki wlać masę jajeczną, następnie położyć talerz na wierzchu i docisnąć, aby były zanurzone.
Niech namoczyć w lodówce, co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wyjąć płytkę z rogalików, przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową i piec aż do zestawu, około 40 minut.
Wyjąć z piekarnika i włączyć brojlery. Odsłonić naczynie do pieczenia, posypać pozostałą 1 łyżką cukru i dusić, aż cukier bąbelki w miejscach, o 2 protokół.
Tymczasem wymieszać marmoladę z 1/4 szklanki wody w małej misce mikrofalowej bezpieczne; kuchenka mikrofalowa do ciepła, 1 do 2 minut.