Pieczone pączki czekoladowe z polewą czekoladową
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać pieczone pączki czekoladowe z polewą czekoladową spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 57 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 9 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, kakao do pieczenia, wanilia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczone pączki czekoladowe z klonową glazurą, Pieczone pączki czekoladowe z polewą truskawkową, oraz Pączki pieczone bez jaj (pączki) z polewą czekoladową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. Spryskaj mini patelnię z pączkiem w sprayu.
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, cukier granulowany, gałka muszkatołowa,2/3 szklanki mleka, jajko i 1 łyżeczka wanilii. Złożyć w czekoladowe chipsy. Łyżka ciasto na patelnię, za pomocą około 1 łyżka stołowa dla każdego pączka.
Piec 6 do 8 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Wyjąć pączki z patelni do regału chłodzącego; ostudzić 5 minut.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać składniki glazury z trzepaczką, aż będzie gładka.
Zanurz wierzchołki pączków w glazurze.