Pieczone Puree Ziemniaczane
Pieczone puree ziemniaczane może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 581 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, sól koszerna, bułka tarta z chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Puree Ziemniaczane, Pieczone Puree Ziemniaczane, oraz Pieczone Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Drenaż na brązowym papierze.
Wyjąć z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Umieść kromki chleba w robocie kuchennym i pulsuj, aż uformują się grube okruchy. Rezerwy 1 szklanka bułki tartej dla rundy 2 przepis, smażone placki ziemniaczane.
Dodaj pozostałą bułkę tartą na patelni i gotować, aż są lekko tosty, o 5 protokół. Odłogowanie
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem nonstick.
W małym rondlu na małym ogniu rozgrzać mleko i masło.
Umieść ziemniaki w dużym garnku, przykryj zimną wodą, dodaj dużą szczyptę soli i zagotuj na średnim ogniu. Gotować do miękkości i kruszą się po naciśnięciu widelcem, 15 do 20 protokół. Gdy ziemniaki są gotowane, dobrze je odcedzić, włożyć z powrotem do garnka i rozgnieść.
Powoli wymieszać w ciepłym mleku i mieszaninie masła, aż włączone.
Wymieszać w tarty ser i serek śmietankowy. Nie mieszaj, bo ziemniaki staną się gumowate. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Rezerwa 2 szklanki puree do rundy 2 przepis).
Ziemniaki włożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia, pokruszyć boczek na wierzchu i równomiernie posypać bułką tartą.
Piec do ogrzania i złoty kolor na wierzchu, 25 do 30 protokół.
Podawać przyozdobione szczypiorkiem.