Pieczone Puree Ziemniaczane

Pieczone Puree Ziemniaczane
Pieczone puree ziemniaczane może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 581 kalorii, 18g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka boczku, sól koszerna, bułka tarta z chleba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Puree Ziemniaczane, Pieczone Puree Ziemniaczane, oraz Pieczone Puree Ziemniaczane.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Drenaż na brązowym papierze.
4
Wyjąć z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Umieść kromki chleba w robocie kuchennym i pulsuj, aż uformują się grube okruchy. Rezerwy 1 szklanka bułki tartej dla rundy 2 przepis, smażone placki ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodaj pozostałą bułkę tartą na patelni i gotować, aż są lekko tosty, o 5 protokół. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia sprayem nonstick.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
W małym rondlu na małym ogniu rozgrzać mleko i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Umieść ziemniaki w dużym garnku, przykryj zimną wodą, dodaj dużą szczyptę soli i zagotuj na średnim ogniu. Gotować do miękkości i kruszą się po naciśnięciu widelcem, 15 do 20 protokół. Gdy ziemniaki są gotowane, dobrze je odcedzić, włożyć z powrotem do garnka i rozgnieść.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Powoli wymieszać w ciepłym mleku i mieszaninie masła, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
11
Wymieszać w tarty ser i serek śmietankowy. Nie mieszaj, bo ziemniaki staną się gumowate. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Rezerwa 2 szklanki puree do rundy 2 przepis).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
żelkiżelki
12
Ziemniaki włożyć do przygotowanego naczynia do pieczenia, pokruszyć boczek na wierzchu i równomiernie posypać bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
13
Piec do ogrzania i złoty kolor na wierzchu, 25 do 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
14
Podawać przyozdobione szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn