Pieczone Poussins z sosem anchois-musztarda Pan
Pieczone Poussins z sosem anchois-musztarda Pan jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga sardeli, szalotki, szczypiorku i papryki. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczone Poussins z sosem granatowym i ziemniaczanym Rösti, Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni, oraz Pieczony kalafior z sosem anchois.
Instrukcje
Poussins natrzeć papryką i 1 łyżką masła. Doprawić solą i pieprzem. Kratownica poussins po prostu wiążąc nogi razem ze sznurkiem. Poussins umieścić w dużej, płytkiej metalowej patelni. Piecz poussins w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, lub aż ładnie rumiane i soki z ubytków uruchomić jasne.
Tymczasem w małej misce wymieszaj pozostałą 1 łyżkę masła z mąką, aż utworzy się gładka pasta.
Poussins przełożyć na duży talerz, odsączając soki na patelnię.
Wlać soki z patelni do szklanej miarki i odcedzić tłuszcz z powierzchni: rezerwa 1 łyżka tłuszczu.
Ustaw patelnię na dwóch palnikach.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Wlać wywar do szklanej miarki.
Podgrzać zarezerwowaną 1 łyżkę tłuszczu w średnim rondlu.
Dodać szalotki i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Dodać płyn do miarki i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Ubić anchois, musztardę i pastę z mąki i ubić, aż sos będzie gładki i lekko zagęszczony, około 3 minut.
Zdjąć patelnię z ognia, wymieszać zioła i doprawić solą i pieprzem.
Wlać sos do rozgrzanego sosu.
Wytnij struny z poussins i przenieść je do talerzy. Podaj SOS anchois-musztardowy przy stole.