Pieczone Poussins z sosem anchois-musztarda Pan

Pieczone Poussins z sosem anchois-musztarda Pan
Pieczone Poussins z sosem anchois-musztarda Pan jest pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga sardeli, szalotki, szczypiorku i papryki. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczone Poussins z sosem granatowym i ziemniaczanym Rösti, Kurczak z pomidorami zapiekanymi ziołami i sosem z patelni, oraz Pieczony kalafior z sosem anchois.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Poussins natrzeć papryką i 1 łyżką masła. Doprawić solą i pieprzem. Kratownica poussins po prostu wiążąc nogi razem ze sznurkiem. Poussins umieścić w dużej, płytkiej metalowej patelni. Piecz poussins w górnej trzeciej części piekarnika przez 1 godzinę, lub aż ładnie rumiane i soki z ubytków uruchomić jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Tymczasem w małej misce wymieszaj pozostałą 1 łyżkę masła z mąką, aż utworzy się gładka pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Poussins przełożyć na duży talerz, odsączając soki na patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Wlać soki z patelni do szklanej miarki i odcedzić tłuszcz z powierzchni: rezerwa 1 łyżka tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Ustaw patelnię na dwóch palnikach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
7
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia na umiarkowanie wysokim ogniu, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Wlać wywar do szklanej miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
9
Podgrzać zarezerwowaną 1 łyżkę tłuszczu w średnim rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
Dodać szalotki i gotować na małym ogniu, mieszając, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
11
Dodać płyn do miarki i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
12
Ubić anchois, musztardę i pastę z mąki i ubić, aż sos będzie gładki i lekko zagęszczony, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Zdjąć patelnię z ognia, wymieszać zioła i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
14
Wlać sos do rozgrzanego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
15
Wytnij struny z poussins i przenieść je do talerzy. Podaj SOS anchois-musztardowy przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn