Pieczone pomidory z czosnkiem i ziołami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pieczone pomidory z czosnkiem i ziołami mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oregano, pietruszka, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone pomidory z czosnkiem, Gorgonzolanem i ziołami, Pan pieczone pomidory z ziołami, oraz Pomidory pieczone na patelni z ziołami.
Instrukcje
Pomidory posypać solą i ułożyć, pokroić bokiem w dół, na papierowym talerzu.
Odstawić na 30 minut do drenażu.
Rozgrzej piekarnik do 218°. mgiełkę do pieczenia sprayem do gotowania, a następnie ułóż połówki pomidorów, pokrój bok do góry, w jednej warstwie w naczyniu.
W małej misce, połączyć zioła, szalotka i czosnek.
Rozprowadzić mieszankę ziołową równomiernie na pomidorach.
Piec w piekarniku, aż gotowane przez, o 20 protokół.
Wyjmij naczynie z piekarnika, polej świeżą bazylią i podawaj.