Pieczone plantany z boczkiem i serem (Platanos Asados con Tocineta y Queso)

Pieczone plantany z boczkiem i serem (Platanos Asados con Tocineta y Queso)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone plantany z boczkiem i serem (Platanos Asados con Tocineta y Queso) spróbować. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz queso blanco, masło, pesto kolendry do serwowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 216 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone plantany z Guawanem i serem (PLATANOS ASADOS CON BOCADILLO Y QUESO), Platanos Asados con Coco (pieczone plantany Kokosowe), oraz Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400°, pokrój końce plantanów i obierz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść je w naczyniu do pieczenia i posmaruj masłem, piecz przez 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wyjąć z piekarnika i pokroić plantany wzdłuż, ale nie do końca, nadziewać plastrami sera i zawijać boczkiem.Powrót do piekarnika i piec jeszcze 10 minut, aż ser topi się i boczek jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn