Pieczone plantany z boczkiem i serem (Platanos Asados con Tocineta y Queso)

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone plantany z boczkiem i serem (Platanos Asados con Tocineta y Queso) spróbować. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz queso blanco, masło, pesto kolendry do serwowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 216 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone plantany z Guawanem i serem (PLATANOS ASADOS CON BOCADILLO Y QUESO), Platanos Asados con Coco (pieczone plantany Kokosowe), oraz Platanos Maduros con Miel (smażone słodkie plantany).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400°, pokrój końce plantanów i obierz.
Umieść je w naczyniu do pieczenia i posmaruj masłem, piecz przez 30 do 40 minut.
Wyjąć z piekarnika i pokroić plantany wzdłuż, ale nie do końca, nadziewać plastrami sera i zawijać boczkiem.Powrót do piekarnika i piec jeszcze 10 minut, aż ser topi się i boczek jest gotowane.