Pieczone piersi z kurczaka z francuską sałatką ziemniaczaną

Przepis pieczone piersi z kurczaka z francuską sałatką ziemniaczaną jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 280 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fasolę, sok z cytryny, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buffalo Style grillowane Francuskie piersi kurczaka z sosem z sera pleśniowego i Jicaman i arbuz Sałatka, Zapiekane piersi z kurczaka z suszonymi pomidorami, oraz Pieczone piersi z kurczaka w sosie cytrynowo-ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w dużym rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować ziemniaki 15 minut lub do ziemniaków jest łatwo Przekłute widelcem.
Dodać fasolkę szparagową w ostatniej chwili gotowania; odcedzić i odstawić.
Podczas gdy ziemniaki gotować, połączyć 1 łyżkę oliwy z oliwek, pietruszka, musztarda, ocet, i 1/4 łyżeczki soli w dużej misce; wymieszać trzepaczką. Doprawić do smaku czarnym pieprzem. Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić większe kawałki na pół lub czwarte i dodać do miski. Wrzucić do herbu i odstawić.
Przykryć piersi z kurczaka z pergaminem; Funt do równej grubości za pomocą młotka mięsnego lub małej ciężkiej patelni.
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i doprawić czarnym pieprzem.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu. Kurczak w mące. Ciepłe Pozostałe 1 łyżka oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka na patelni, i gotować 6 do 8 minut, aż kurczak zaczyna brązowy; skręcić w brązową drugą stronę.
Dodać szalotki i gotować 5 do 6 minut lub aż termometr mięsa w najgrubszej części piersi kurczaka rejestruje 16
Dodaj sok z cytryny i estragon, i obrócić kurczaka, aż równomiernie pokryte.
Przełożyć kurczaka na półmisek, a pozostałe szalotki zeskrobać na sałatkę ziemniaczaną.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.