Pieczone Piersi Z Kurczaka Po Włosku
Pieczone piersi z kurczaka po włosku to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 72g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rozmarynu, połówki piersi kurczaka, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 53 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Piersi Z Kurczaka Przyprawione Włoskiem, Piersi Z Kurczaka Przyprawione Włoskiem, oraz Grillowane Włoskie Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 8 składników w misce, dobrze mieszając. Rozluźnij skórę z kurczaka, wkładając palce, delikatnie naciskając między skórę a mięso. Rozetrzyj mieszankę rozmarynu pod rozluźnioną skórą na miąższu; przetrzyj wierzch skóry.
Na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania umieścić kurczaka z kością w dół. Skórę lekko posmarować sprayem do gotowania.
Piec w 425 przez 35 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą część piersi 15
Wyjąć kurczaka z patelni; odstawić na 10 minut.
Uwaga żywieniowa: ponieważ mięso z piersi kurczaka ma niską zawartość kalorii i tłuszczów nasyconych, możesz jeść skórę i nadal utrzymywać tłuszcze nasycone w dopuszczalnych granicach. Jeśli lubisz ciemne mięso, które jest wyższe w tłuszczach nasyconych, Usuń i wyrzuć skórę.