Pieczone piersi kaczki z miodowym sosem kolendrowym z kuchni z Le Cordon Bleu

Pieczone piersi kaczki z miodowym sosem kolendrowym z kuchni z Le Cordon Bleu
Pieczone piersi z kaczki z miodowym sosem kolendrowym z kuchni z Le Cordon Bleu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 221 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez SippitySup. Mieszanka miodu, popękany pieprz, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Piersi z kaczki z miodowym sosem kolendrowym, Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową, oraz Pieczone piersi z kaczki z sosem z czerwonego wina i kandyzowanymi Kumkwatami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj piersi kaczki: odciąć nadmiar tłuszczu i skóry z piersi kaczki do neaten wygląd, ale pozostawić tyle tłuszczu, aby pokryć jedną stronę mięsa dla smaku. Zdobądź skórę w krzyżowym wzorze i przyprawiaj obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
MięsoMięso
2
Pozostaw w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.Przygotuj sos kolendrowy z miodu: wysusz nasiona kolendry na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu, aż wydzielą pikantny aromat i będą ciemne (ale nie przypalone), około 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
KolendraKolendra
MiódMiód
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieścić w moździerzu i zmiażdżyć tłuczkiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
4
Miód i sos sojowy umieścić w dużym rondlu i powoli doprowadzić do wrzenia, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodać bulion i pokruszone nasiona kolendry i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
StadoStado
1
Umieścić pierś, od strony skóry w dół,na chłodnej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gotować przez 10 minut, często naciskając kaczkę, aby była jak najbardziej płaska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń cały tłuszcz z patelni, Odwróć kaczkę i gotuj przez kolejne 7 minut lub do czasu, aż zrobisz to według własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Niech kaczka odpoczywa na stojaku w pobliżu pieca przez 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
4
Podawać: pokroić kaczkę i ułożyć z ciastami Polenta, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cała KaczkaCała Kaczka
5
Skropić sosem na talerzu i udekorować kolendrą.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS
6
W garnku na średnim ogniu zagotuj wodę, przyprawę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Trzepaczka w polencie. Zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej i gotuj, aż mieszanina opuści bok patelni, około 5 minut, stale ubijając. Po ugotowaniu wymieszać z parmezanem. Obróć polentę na arkusz plastikowej folii i pozostaw ją do momentu, aż będzie wystarczająco chłodna, aby ją obsłużyć. Następnie zwiń go w ciasną kłodę i przekręć końce. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 1 godzinę.Rozpakuj schłodzoną rolkę polenty i pokrój w plasterki o grubości ½ cala. W patelni nieprzywierającej lub żeliwnej podgrzej olej na średnim ogniu. Smażyć ciasta na złoty kolor z obu stron, obracając raz, o 3 protokół z każdej strony. Ciasta polenta powinny być twarde i chrupiące na zewnątrz, ale wilgotne i gorące w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
9
Podawać natychmiast.Jak to: jak Ładowanie...
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn