Pieczone pieczarki z prażonymi maślanymi orzechami laskowymi

Pieczone pieczarki z prażonymi maślanymi orzechami laskowymi
Pieczone grzyby z prażonymi maślanymi orzechami laskowymi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 804 kalorie, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, chleb, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klon pieczony brukselka z prażonymi orzechami laskowymi, Patelnia maślana pieczone grzyby i szparagi, oraz Chrupiące Maślane Pieczarki Pieczone Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać patelnię wystarczająco duże, aby utrzymać grzyby w jednej warstwie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 1 łyżkę masła, które idealnie powinno szybko stopić się i uzyskać jasnobrązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4
Dodać szalotkę, doprawić solą i pieprzem i szybko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
5
Dodać grzyby, 1 łyżkę masła i doprawić odrobiną soli. Gotować około 4 minut, aż grzyby zaczną się złocisto brązowy i uwolnienia trochę wody. Aby uniknąć ewentualnego płomienia, przesuń patelnię z dala od pieca i ostrożnie dodaj wermut. Powrót patelni do pieca i niech gotować przez 2 do 3 minut, aby zmniejszyć wermut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
WermutWermut
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podczas gdy grzyby są gotowania stopić Pozostałe 1 łyżka masła w małej patelni na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodać orzechy laskowe i niech "gotować" w maśle na małym ogniu, aż zmienią jasnobrązowy, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
8
Gdy wermut zmniejszy się i zostanie wchłonięty przez grzyby, posyp paprykę (użyj Sitka siatkowego, aby równomiernie rozprowadzić paprykę na wszystkich grzybach).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
WermutWermut
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Dodać sok z cytryny i orzechy laskowe i dać mu wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
10
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 2 minuty.
11
Każdą kromkę tostowego chleba francuskiego wymieszać z około 2 łyżkami mieszanki grzybowej, ułożyć na półmisku i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn