Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym

Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym
Pieczony Grzyb Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym to bezglutenowe danie główne. Na 7,72 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 31g białka, oraz 58 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, śmietanę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wiele osób robiło ten przepis, a 17414 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grzyby Portobello w kremowym sosie grzybowym, Jajko gotowane i wędzona szynka na grzybach Portobello, oraz Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie.

Instrukcje

1
Suszone borowiki moczyć w gorącej wodzie przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone BorowikiSuszone Borowiki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Pieczarki Portobello posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem, piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, około 10-30 minut, z boku skrzeli do góry i odstawić do ostygnięcia. (Uwaga: Czas pieczenia może się znacznie różnić w zależności od grubości grzybów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania1 Szklanka Mąki Uniwersalnej Do Obtaczania
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Grzyby odcedzić i posiekać.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać borowiki, szalotki, czosnek, tymianek, sól i pieprz i saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
5
Dodaj zarezerwowaną wodę i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Dodać śmietanę i parmigiano reggiano i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2-4 protokół.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej.Rozbij jajko do miski, zawiruj wodę w garnku i wlej jajko z miski do wody i powtórz kolejne jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Niech jajka gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka nie są, o 2-3 protokół i wyłowić je.Pieczarki podzielić między dwa talerze, na wierzchu ze szpinakiem, jajkiem w koszulce, a następnie polać sosem grzybowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko GotowaneJajko Gotowane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje2
Ocena Zdrowia64
Magazyn