Pieczone pieczarki Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym

Pieczony Grzyb Portobello z gotowanym jajkiem w kremowym sosie grzybowym to bezglutenowe danie główne. Na 7,72 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 726 kalorii, 31g białka, oraz 58 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, śmietanę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wiele osób robiło ten przepis, a 17414 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grzyby Portobello w kremowym sosie grzybowym, Jajko gotowane i wędzona szynka na grzybach Portobello, oraz Stek z pieczarkami i pieprzem w kremowym sosie grzybowym Brie.
Instrukcje
Suszone borowiki moczyć w gorącej wodzie przez 20 minut.
Pieczarki Portobello posmarować olejem, doprawić solą i pieprzem, piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, około 10-30 minut, z boku skrzeli do góry i odstawić do ostygnięcia. (Uwaga: Czas pieczenia może się znacznie różnić w zależności od grubości grzybów.)
Grzyby odcedzić i posiekać.Roztopić masło na patelni na średnim ogniu.
Dodać borowiki, szalotki, czosnek, tymianek, sól i pieprz i saute przez 2 protokół.
Dodaj zarezerwowaną wodę i gotuj na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3-5 minut.
Dodać śmietanę i parmigiano reggiano i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, o 2-4 protokół.Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej.Rozbij jajko do miski, zawiruj wodę w garnku i wlej jajko z miski do wody i powtórz kolejne jajko.
Niech jajka gotować, aż białka są ustawione, ale żółtka nie są, o 2-3 protokół i wyłowić je.Pieczarki podzielić między dwa talerze, na wierzchu ze szpinakiem, jajkiem w koszulce, a następnie polać sosem grzybowym.