Pieczone pieczarki i biszkopt Sunchoke

Pieczone pieczarki i biszkopt Sunchoke
Pieczone pieczarki i biszkopt Sunchoke to bezglutenowe i wegańskie zupa. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 228 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli morskiej i pieprzu, szałwii, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczona dynia Bisque z grzybami-Gruyere Crostini, Zupa z pieczonego słonecznika, jabłka i cebuli, oraz Pieczarkowy Pomidorowy Bisque.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W dużej misce wrzucić Topinambur, ziemniaki i czosnek z 1 łyżką oliwy z oliwek; doprawić solą morską i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozprowadzić mieszaninę do naczynia do pieczenia. W osobnej misce wrzucić grzyby z kolejną łyżką oliwy z oliwek; rozłożyć do osobnego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Masę ziemniaczaną pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieść grzyby w piekarniku i kontynuuj pieczenie, aż ziemniaki będą miękkie i lekko rumiane, o 25 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Wyjąć oba naczynia z piekarnika i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Roztopić margarynę wegańskie w dużym garnku czas na średnim ogniu; gotować cebulę w margarynie, aż całkowicie miękkie, 7 do 10 protokół. Wymieszać mieszaninę prażonych ziemniaków i grzyby do cebuli, wraz z 1 łyżeczką soli morskiej i wody; pozostawić mieszaninę dojść do gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 4 do 5 minut. Wymieszać bulion grzybowy i szałwię do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vegan Maślany SpreadVegan Maślany Spread
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
Umieść pokrywę na garnku i gotować, aby smaki do mieszania, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
Pozostawić zupę do lekkiego ostygnięcia przed wlewaniem partiami do blendera, napełniając dzban nie więcej niż do połowy. Mocno przytrzymaj pokrywkę złożonym ręcznikiem kuchennym i ostrożnie Uruchom blender, używając kilku szybkich impulsów, aby przesunąć zupę przed pozostawieniem jej na puree; przenieś zmiksowane partie do czystego garnka. Alternatywnie, można użyć blendera kija i puree zupę w garnku. Wymieszaj mleko sojowe, jeśli używasz, do gotowej bisque, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoymilkSoymilk
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn