Pieczone Penne z kiełbasą, pomidorem i kalafiorem

Pieczone Penne z kiełbasą, pomidorem i kalafiorem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Penne z kiełbasą, pomidorem i kalafiorem. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 48g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka wina, cebula, laska cynamonu, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serowe Pieczone Penne Z Kalafiorem I Crème Fraîche, Penne z kiełbasą i sosem pomidorowym, oraz Pieczone Penne z włoską kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małym rondelku rozgrzać bulion z szafranem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
W międzyczasie zagotować w garnku 1 1/2 szklanki wody i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać kalafior, przykryć i pary do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
5
Odcedzić i rozbić na różyczki.
6
Podgrzać EVOO w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
7
Dodać kiełbasę i pokruszyć na bardzo małe kawałki maserem ziemniaczanym lub drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Dodać czosnek i cebulę i gotować przez 5 protokół. Deglaze z winem, mieszając i skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna garnka z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Dodaj liść laurowy, laskę cynamonu, pomidory i bulion szafranowy i wymieszaj, aby rozbić pomidory. Dusić aż zgęstnieje, o 30 protokół. Wyrzucić liść laurowy i laskę cynamonu i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
SzafranSzafran
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Tymczasem doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
11
Dodać makaron i gotować tylko nieśmiały al dente, o 7 protokół. Przygotuj chochlę skrobiowego płynu do gotowania i odcedz makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
12
Powrót makaron do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
13
Dodać śmietanę, kalafior, SOS kiełbasowy i
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
14
trochę zarezerwowanego płynu do gotowania i wymieszać, aby połączyć.
15
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego i top z serów i pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
16
Piec, aż top jest rumiane, 35 do 40 protokół. Podziel między talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Uwaga kucharza: niepakowaną zapiekankę można przykryć i schłodzić w celu przygotowania posiłku.
18
Piec zgodnie z zaleceniami przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn