Przepis pieczone owoce pestkowe mogą być wykonane w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 265 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brzoskwinie, masło, morele i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone owoce pestkowe z wanilią, Pokrojone Owoce Pestkowe Z Muscat Sabayon, oraz Grillowane Owoce Pestkowe Z Syropem Balsamicznym I Czarnym Pieprzem.
Instrukcje
1
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wrzuć wszystkie owoce do przytulnego naczynia żaroodpornego lub puszki do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
3
Wlać Marsalę, skropić miodem i dot z masłem. Piecz przez 30 minut, aż owoce będą soczyste i miękkie, ale nie papkowate.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
4
Podawać na ciepło z sokami, gałkami lodów i florentynami (patrz dobrze pasuje...).