Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów

Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów
Pieczone ostrygi z Ragout z dzikich grzybów wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 185 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 32 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka masła, sok z cytryny, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 33%. Podobne przepisy to Pieczone Ostrygi Z Ragoutem Z Dzikich Grzybów, Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie, oraz Ragoût Z Dzikich Grzybów W Skorupkach Ciasta Francuskiego.

Instrukcje

1
Kup ostrygi. Kupując ostrygi, poszukaj znacznika z datą zbiorów i użyj ich w ciągu tygodnia od tej daty. Upewnij się również, że ostrygi są świeże i żywe; muszle powinny być szczelnie zamknięte lub powinny się zamknąć po dotknięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
DaktyleDaktyle
2
Spokojnie i czysto.
3
Umieść ostrygi w durszlaku z lodem, Gdy wrócisz do domu, następnie umieść durszlak w misce i włóż do lodówki. Gdy będziesz gotowy do gotowania, szoruj ostrygi sztywną szczotką pod zimną bieżącą wodą, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia (czysta szczoteczka do paznokci działa dobrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ostrygi. Przytrzymaj ostrygę, zakrzywioną w dół, w ręczniku na desce do krojenia. Włóż nóż do ostryg między muszle na wąskim spiczastym końcu. (Użyj prawdziwego noża do ostryg-nie ma substytutu!) Mocno dociśnij ostrygę, aby zapobiec zsunięciu się i przekręć nóż,aby podważyć muszle. Użyj noża do dźwigni; nie używaj siły.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
5
Wytnij nóż, który łączy ostrygę z górną skorupą, uważając, aby nie przebić mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
6
Zdjąć górną powłokę. Wsuń nóż pod ostrygę, aby ją poluzować, utrzymując mięso i płyn w skorupie. Użyj noża, aby ostrożnie zeskrobać odłamki skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Zrób aioli. Zmiksować czosnek, żółtka, sok z cytryny i szczyptę soli w robocie kuchennym. Powoli skropić oliwę z oliwek przy włączonym silniku i przetworzyć do zgęstnienia. Użyj gumowej szpatułki, aby przenieść aioli do miski, a następnie przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
AioliAioli
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SzpatułkaSzpatułka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Przygotuj ragout. Gotować boczek na patelni na średnim ogniu, mieszając, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać szalotki i grzyby i gotować 5 protokół, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SzalotkaSzalotka
10
Dodać czosnek, gotować 3 minuty, następnie dodać masło i tymianek. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
11
Zebrać ostrygi. Rozgrzej brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
12
Umieść ostrygi w skorupkach, w pojedynczych naczyniach do pieczenia lub jednym dużym naczyniu. (Umieść pod nimi pognieciony arkusz folii, aby utrzymać je stabilnie, jeśli to konieczne.) Na wierzch każdej łyżką ragoutu z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
13
Dokończ danie. Do każdej ostrygi dolej aeoli. Broil aż aeoli jest złoty, o 2 protokół, i służyć natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
14
Zdjęcia David A. Land
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn