Pieczone ostrygi z orzechami laskowymi i porem

Pieczone ostrygi z orzechami laskowymi i porem
Pieczone ostrygi z orzechami laskowymi i porami wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką pieprz, por, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone ostrygi z boczkiem i porem, Mimoza Porów Z Prażonymi Orzechami Laskowymi, oraz Spaghetti pełnoziarniste z porami i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij kawałek folii dwa razy dłużej niż duża blacha do pieczenia. Luźno zgnieść folię i użyć go do linii blachy do pieczenia. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać pory; gotować 4 minuty lub aż zaczną zmiękać, stale mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 8 minut lub do pory są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
4
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z orzechami laskowymi i kolejnymi 4 składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Szoruj muszle ostryg. Ostrygi łuskane, Topy odrzucane. Ułóż DNA na zmiętej folii (aby ostrygi nie przewróciły się). Ostrygi wyrównać mieszanką porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec w 475, w partiach, 6 minut lub aż ostrygi pulchne i brzegi bańki. Starannie ułóż na talerzu i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn