Pieczone ostrygi z orzechami laskowymi i porem
Pieczone ostrygi z orzechami laskowymi i porami wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką pieprz, por, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest solidne. Spróbuj Pieczone ostrygi z boczkiem i porem, Mimoza Porów Z Prażonymi Orzechami Laskowymi, oraz Spaghetti pełnoziarniste z porami i orzechami laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kawałek folii dwa razy dłużej niż duża blacha do pieczenia. Luźno zgnieść folię i użyć go do linii blachy do pieczenia. Odstawić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pory; gotować 4 minuty lub aż zaczną zmiękać, stale mieszając. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować 8 minut lub do pory są miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z orzechami laskowymi i kolejnymi 4 składnikami.
Szoruj muszle ostryg. Ostrygi łuskane, Topy odrzucane. Ułóż DNA na zmiętej folii (aby ostrygi nie przewróciły się). Ostrygi wyrównać mieszanką porów.
Piec w 475, w partiach, 6 minut lub aż ostrygi pulchne i brzegi bańki. Starannie ułóż na talerzu i podawaj natychmiast.