Pieczone Ostrygi Z Masłem Szpinakowym

Pieczone Ostrygi Z Masłem Szpinakowym
Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 0g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 24 grosze za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, ostrygi, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ostrygi pieczone ze szpinakiem i brązowym masłem, Fontinan i szpinak Pieczone jajka z czosnkiem brązowy masło bułka tarta, oraz Ostrygi Pieczone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrygi Shuck. Każdą ostrygę polać 1 łyżką masła i posypać szpinakiem, czosnkiem i szczyptą przyprawy
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2
Mix. Grilluj na dużym ogniu, aż ostrygi zwijają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Połącz składniki.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn