Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli
Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 322 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, pietruszkę, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Pieczone okłady warzywne z czosnkiem Aioli, Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli, oraz Pieczony Czosnek Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. na patelni 15x10x1-cala, rozprowadzić paprykę, cebulę, cukinię i grzyby. W małej misce wymieszaj olej, Bazyl, sól i pieprz; zmiksuj warzywa.
Piec odkryte 12 do 15 minut lub do crisp-tender. Lekko schłodzić.
Tymczasem w innej małej misce wymieszaj składniki majonezu.
Rozłóż około 2 łyżeczki mieszanki majonezu w dół środka każdej tortilli w ciągu 2 cali od dna.
Top każdej tortilli równomiernie z pieczonych warzyw, rozprzestrzeniania się w ciągu 2 cali od dołu. Na wierzchu 1/4 szklanki sałaty.
Fold jeden koniec każdej tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej stronie na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.