Pieczone ogony homara z sosem imbirowym

Pieczone ogony homara z sosem imbirowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Pieczone ogony homara z sosem imbirowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Na $5.79 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów wymaga ogonów homara, oleju sezamowego, musztardy i sherry. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Niedzielna Kolacja: grillowane ogony homara z ciepłym Farro, pieczoną kukurydzą i sałatką z pomidorów, Sos Do Zanurzania Homara EatingWell, oraz Red Lobster Pina Colada Dipping Sauce są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować sos, połączyć musztardę i wodę w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać z sosem sojowym, sosem śliwkowym, sherry i imbirem; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Aby przygotować homara, wykonaj wzdłużne cięcie przez górną część każdej skorupy homara za pomocą nożyc kuchennych, przycinając mięso homara, ale nie przez niego; naciśnij muszlę otwartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4
Umieść ogony homara, pocięte boki do góry, w płytkiej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Ogony HomaraOgony Homara
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
5
Połączyć oleje i pieprz, i łyżką na mięso homara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
6
Piec w temperaturze 425 przez 13 minut lub aż mięso homara stanie się nieprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej1 łyżka Zielonej Cebuli, Drobno Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać homara z sosem, i udekorować cebulą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiNa 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar w menu? Spróbuj połączyć się z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (pół butelki). Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (pół butelki)
William Fevre Chablis Montmains Premier Cru (pół butelki)
Wyjątkowy terroir Premier Cru Montmain z bardzo kamienistego terenu wytwarza wino o bardzo wyraźnych aromatach mineralnych, niezwykłej mocy i doskonałym potencjale starzenia. To wino pokazuje świetną strukturę o dobrej długości. Zarówno dostępne, jak i bardzo świeże, pokazuje fantastyczną koncentrację.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn