Pieczone Nadziewane Pomidory
Need a przystawka pescatariańska? Pieczone nadziewane pomidory mogą być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 505 kalorii, 21g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, koziego sera, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), Pieczone Nadziewane Pomidory, oraz Pomidory Nadziewane I Pieczone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój każdy pomidor na pół poziomo. Wyjąć wnętrze łyżką, połówki posypać solą i odcedzić.
Rozgrzej piekarnik do temperatury 218° (220C).
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i anchois i mieszać przez 30 sekund. Wymieszać w bułce tartej i gotować, aż będą dobrze pokryte olejem, o 2 protokół.
Wymieszać trzy sery z bazylią. Doprawić pieprzem. Napełnij każdy pomidor mieszanką serową i top z okruchami czosnku.
Piec w naoliwionym naczyniu do pieczenia około 20 minut, lub aż blaty będą złote.
Podawać na gorąco lub na ciepło.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;