Pieczone nadziewane krewetki z Salsan i Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Jalapeno & Limonka Guacamole i serowy pieczony Dip Salsa, Jerk Shrimp and ananas Salsa Quesadillas with Pina Colada Guacamole, oraz Pieczone guacamole Nadziewane krążki cebulowe z sosem Chipotle (wideo) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Aby krewetki: Motyl duże krewetki utrzymanie ogon na, skropić oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Aby farsz: w dużej misce, połączyć przegrzebki, krewetki, bułka tarta, rozmaryn, tymianek, bazylia, sól, i czarny pieprz i mieszać, aż mieszanina jest połączona. Podzielić mieszaninę równomiernie wypełnić każdą krewetkę. Naciśnij 1 kawałek farszu na każdej pokrojonej krewetki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Umieść krewetki farszu stronie się na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec w piekarniku przez 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
7
Aby Salsa: w średniej misce, połączyć pomidory, kolendra, czerwona papryka, żółta papryka, czosnek, sok z limonki, sok z cytryny i oliwy z oliwek. Delikatnie wymieszać mieszaninę, aż do dobrego połączenia. Doprawić salsę solą do smaku. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Do Smarowania Wkładki
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Zęby Przyrodzenia
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Aby zrobić guacamole: w średniej misce grubo rozgnieść awokado widelcem i wymieszać z posiekaną kolendrą i świeżym sokiem z limonki. Doprawić mieszaninę solą, do smaku.
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla krewetek. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Ostertag Les Jardins Pinot Gris. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certyfikowana Biodynamika i praktykowanie od 1998 roku, Domaine jest właścicielem 35.5 akrów winnic w ponad 88 oddzielnych działkach rozsianych po wioskach Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé i Albé. Winogrona są zbierane ręcznie, delikatnie prasowane i fermentowane za pomocą lokalnych drożdży, aż do całkowitego wyschnięcia. Wino jest następnie starzone, sur lie, w starych dębowych beczkach o pojemności 228 L, przez 9 miesięcy.