Pieczone morele z brązowym cukrem Streusel
Pieczone morele z brązowym cukrem Streusel mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 265 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, morele, staroświecki owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 94 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Płatki owsiane pieczone na noc z chrupiącym brązowym cukrem Streusel, Brązowy cukier-placek brzoskwiniowy z kokosem Streusel, oraz Muffinki z brązowym cukrem rabarbarowym z odrobiną Streuselu na wierzchu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Umieść morele pokroić w naczyniu do pieczenia.
W małej misce, ubij razem owies, migdały, brązowy cukier, cynamon, imbir i sól.
Dodaj roztopione masło i wymieszaj, aż dobrze się połączą.
Polewkę owsianą podziel równomiernie między morele, na wierzchu każdego owocu.
Piec, aż owies będzie złoty, a morele miękkie, około 25 minut.
Lekko ostudzić, a następnie podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, w razie potrzeby z jogurtem.