Pieczone małże z gorącym sosem hiszpańskim i słodką cebulą i grillowanym pieprzem
Pieczone małże z gorącym sosem hiszpańskim i słodką cebulą i grillowanym pieprzem mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu na danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1378 kalorii, 51g białka, oraz 101 g tłuszczu każdy. Na $8.29 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka oliwy z oliwek, pieprzu, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New York Street Cart Dogs z sosem cebulowym i grillowanym sosem z czerwonej papryki, Hamburgery z pieczoną cebulą i papryką, oraz Słodka papryka i cebula z orzeszkami pinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę, czosnek, marchew i seler i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla małży. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.