Pieczone makarony pieczone z sosem śmietanowym z białego wina (Wegańskie)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać pieczenie makaronu z pieczeniem z białego wina sosem śmietanowym (Wegańskie) spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 403 kalorie, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, tymianek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 117 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pastan w kremowym sosie z grzybów i białego wina, Kurczak z sosem z białego wina Pieczarkowego, oraz Makaron z krewetkami z białym winem sos pomidorowy krem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400ºF. Ugotuj makaron al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Drenaż i rinse.In rondel, rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Dodać grzyby, cebulę, czosnek, tymianek i płatki chili. Gotować przez 4 minuty, aż cebula zmięknie. De-glazury patelni dodając wino. Gotować przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać napój z mleka kokosowego, drożdże odżywcze, sos sojowy, sól (do smaku) i pieprz. Doprowadzić do wrzenia, mieszając i doprowadzić do duszenia. Pozostawić na wolnym ogniu przez 10 minut.Gotując gotujemy zasmażkę w innym rondlu. Margarynę roztopić na średnim ogniu. Po stopieniu i w mące, mieszając aż do całkowitego wymieszania i zasmażka jest odciągnięta od boków patelni. Nadal gotować przez kolejne kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Z Mleka Kokosowego
Drożdże Odżywcze
¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć z ognia, aż sos grzybowy będzie gotowy.Po 10 minutach duszenia wlać 1/3 sosu do garnka z zasmażką, stale ubijając na średnim ogniu. Kontynuuj ubijanie, aż zgęstnieje.