Pieczone letnie Squashes z Kaparem Gremolata
Pieczone letnie Squashes z Kaparem Gremolatanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ząbek czosnku, pieprz, Skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pici z letnimi Squashami i estragonem, Grillowany Radicchio, Letnie Squashes I Szalotki, oraz Rocchetti Z Letnimi Squashami I Słodką Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować gremolatę, połącz pierwsze 6 składników w małej misce. Odstaw gremolatę na bok.
Aby przygotować squasha, połączyć pattypan squash, cukinię i 2 łyżeczki oleju.
Posypać solą i pieprzem. Ułóż squasha, pokrój bok w dół, w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 475 przez 15 minut lub aż squash będzie miękki i lekko rumiane, mieszając po 7 minutach.
Posypać gremolata na squash.