Pieczone kury kornwalijskie z sosem żurawinowo-portowym

Pieczone kury kornwalijskie z sosem żurawinowo-portowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonych kur z Korniszonu z sosem żurawinowo-portowym. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 519 kalorii, 40g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, masło, Ruby port i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 43 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kury z dziczyzny z boczkiem i sosem żurawinowym, Piwo solone pieczone kury kornwalijskie z pomarańczowym sosem Chili, oraz Kury Nadziewane Żurawiną.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn