Pieczone krewetki z kukurydzą i risotto ze szparagami
Przepis Coddled krewetki z kukurydzy i szparagi Risotto jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka szczypiorku plus długi szczypiorek, masło, kurczak bulion, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Risotto z krewetkami i szparagami, Risotto z krewetkami i szparagami, oraz Cytrynowe Risotto ze szparagami i krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 łyżkę masła rozpuścić w małym rondlu.
Dodać kukurydzę, 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, ryż i letni pikantny i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu przez 4 protokół.
Dodać szparagi i gotować, aż ryż będzie miękki, o 8 protokół.
Dodać 2 łyżki ciężkiej śmietany i gotować na dużym ogniu, aż mieszanina zacznie trzymać się razem, o 1 minutę. Ułożyć "risotto"na środku talerzy lub talerza i ogrzać się.
Tymczasem w średnim rondlu podgrzej pozostałe 1/4 szklanki bulionu, 1/4 szklanki ciężkiej śmietany, 1 łyżkę masła i starą przyprawę laurową na małym ogniu przez około 1 minutę. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj krewetki, przykryć i gotować przez 3 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś krewetki na talerze z risotto. Doprowadzić płyn pozostawiony na patelni do wrzenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, około 1 minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać zmielony szczypiorek.
Krewetki polać zredukowanym płynem do gotowania, udekorować długim szczypiorkiem i podawać natychmiast.