Pieczone Kotlety Schabowe
Pieczone kotlety wieprzowe z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 2937 kalorii, 492g białka, oraz 89g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 24,5 USD za porcję. Mieszanka octu, chili w proszku, keczupu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczone Kotlety Wieprzowe Z Przyprawami, Pieczone kotlety schabowe z sosem Mango, oraz Przyprawione grillowane lub pieczone kotlety wieprzowe.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz pierwsze dziewięć składników; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając. Odłóż połowę sosu.
Podsmaż około 4-5 cali. od ognia przez 4-5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 145°, od czasu do czasu fastrygując pozostałym sosem.
Odstaw mięso na 5 minut przed podaniem.
Podawać z zarezerwowanym sosem.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Możesz spróbować Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 20 dolarów za butelkę.
![Bench Sonoma Coast Pinot Noir]()
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.