Pieczone kotlety jagnięce z sosem Likierowo-miętowo-pomarańczowym i białymi szparagami

Pieczone kotlety jagnięce z sosem Likierowo-miętowo-pomarańczowym i białymi szparagami
Pieczone kotlety jagnięce z miętowo-pomarańczowym sosem Likierowym i białymi szparagami to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 1179 kalorii, 37g białka, oraz 104g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy, koszerną sól i pieprz, jagnięcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlety Jagnięce Z Grilla W Sosie Pomarańczowo-Miętowym Jogurtowym, Kotlety jagnięce pieczone z miętą Chimichurri, oraz Kotlety jagnięce pieczone z białą fasolą i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do sosu: na patelni saute dodać likier pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wlać alkohol do patelni i ostrożnie zapalić zapałką lub kliknąć zapalniczkę. Umieść patelnię na górze pieca na średnim ogniu i delikatnie obracaj, aby zmniejszyć płomienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać bulion mięty i wołowiny i zmniejszyć o połowę. SOS udekorować masłem i doprawić solą i pieprzem. Trzymaj się. Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Jagnięcinę posypać solą, pieprzem i rozmarynem. Grillować jagnięcinę 2 minuty na stronę dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Wyjmij i pozostaw 5 minut pod folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1
Rozgrzać patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać masło, oliwa z oliwek i szparagi i saute, aż szparagi Jest al dente, o 7 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Na talerz ułożyć od 2 do 3 kotletów jagnięcych, skropić sosem i udekorować szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn