Pieczone klopsiki wieprzowe z grzybami czosnkowymi

Pieczone klopsiki wieprzowe z grzybami czosnkowymi
Pieczone klopsiki wieprzowe z grzybami czosnkowymi zabierają około 40 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 867 kalorii, 34g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.61 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pot crème fraîche, ząbki czosnku, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest doskonałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pieczarki pieczone na maśle czosnkowym-Grzyby Noah, Pieczone czosnkowo-ziołowe klopsiki, oraz Pieczone Pieczarki Nadziewane Czosnkiem.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przełóż wieprzowinę, cebulę, połowę natki pietruszki i skórkę z cytryny do robota kuchennego z dużą ilością pieprzu i odrobiną soli, jeśli chcesz, a następnie pulsuj, aż dobrze wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Uformuj mięso na 25-30 kulek i włóż do dużej puszki do pieczenia. Grzyby ułożyć w oddzielnej ognioodpornej puszce do pieczenia, posypać czosnkiem i skropić olejem, solą i pieprzem. Klopsiki pieczemy przez 25 minut, po 10 minutach dodając grzyby na półce poniżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
4
Przenieś puszkę z grzybami do płyty grzewczej. Wymieszać z sherry i crme frache i doprowadzić do delikatnego duszenia. Wymieszać klopsiki, a następnie wyłożyć je na duże ciepłe naczynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Podawać posypane pozostałą natką pietruszki, grubo posiekaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn