Pieczone kiełbaski z dusz piwnych

Pieczone kiełbaski z dusz piwnych
Pieczone kiełbaski z dusz piwnych to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Jeśli masz kiełbaski, liście tymianku, olej sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kiełbaski duszone w piwie z ciepłą sałatką ziemniaczaną, Piwo Duszona Cebula, oraz Beer-duszona wołowina z cebulą.

Instrukcje

1
W 10-do 12-calowej patelni żaroodpornej na dużym ogniu, często mieszać cebulę w oleju, aż nieco kuleje i zaczyna brązowieć, o 4 protokół. Wymieszać z grubym i tymiankiem; gotować, aż płyn zmniejszy się o około połowę, 3 do 5 minut. Wymieszać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CebulaCebula
StoutStout
TymianekTymianek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Nakłuć kiełbaski na całym czubku ostrego noża i ułóż w jednej warstwie na mieszance cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
3
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375, aż kiełbaski zostaną podgrzane (pokrojone w celu przetestowania), około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn