Pieczone karczochy z pomidorem i czosnkiem
Pieczone karczochy z pomidorem i czosnkiem może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 174 kalorie, 1G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz karczoch serca, tymianek, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kremowy Pieczony Czosnek Topinambur, Makaron Pieczony Czosnkowo-Pomidorowo-Wiśniowy, oraz Czosnkowo-Rozmarynowy Kurczak Z Sałatką Z Pieczonych Pomidorów Wiśniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do temperatury 135° (140C).
Umieść karczochy serca w płytkim naczyniu do pieczenia z pomidorami. Roztrzepać ząbki czosnku w naczyniu.
Skropić oliwą z oliwek i octem balsamicznym, dodać tymianek, jeśli jest używany, i doprawić solą i czarnym pieprzem.
Piecz przez 1 godzinę, aż czosnek będzie bardzo miękki.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;