Pieczone Kanapki Portobello
Pieczone kanapki Portobello to Wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 301 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet balsamiczny, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczone kanapki z pieczarkami Portobello z parmezanem majonezem, Pieczone bakłażany parmezan kanapki kieszonkowe z grzybami Portobello, oraz Kanapki Portobello.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Umieść połówki pieprzu, skórki do góry, na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć ręką.
Na patelni ułożyć grzyby (strona skrzelowa w dół) i plastry cebuli.
Połączyć 1 1/2 łyżki octu balsamicznego i oliwy z oliwek, mieszając trzepaczką.
Mieszanka octu pędzla równomiernie na pieczarki, plastry cebuli i połówki pieprzu.
Broil 8 do 9 minut lub aż czapki grzybowe są miękkie.
Usuń grzyby; dusić cebulę i paprykę 3 dodatkowe minuty lub do chrupkiego-przetargu.
Na dolnych połówkach bułek umieścić nakrętki z grzybami; ostrożnie umieścić połówki cebuli i pieprzu na nakrętkach z grzybami.
Ułożyć ser na cebuli. Broil 1 minutę lub aż ser zacznie się topić. Wierzch z liśćmi bazylii i posypać każdy z 1/2 łyżeczki octu. Przykryć górną połówką bułek.