Pieczone Kabocha Squash, fasolki, grzyby i Pepitas

Pieczone Kabocha Squash, fasolki, grzyby i Pepitas jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka szczypiorku, pieprzu, boczniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wędzone fasolki i grzyby, Duszony kurczak z pieczarkami, migdałami i smażonymi fasolkami, oraz Haricots Verts, Pieczony Koper Włoski I Szalotka.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce, wrzucić squash z oliwą z oliwek, cynamon, pokruszony czerwony pieprz i sól.
Umieść squash na tacy blachy i umieścić w piekarniku. Pieczeń squash aż bardzo miękkie, o 30 protokół.
Fasolkę wymieszać z oliwą z oliwek, pokruszonym czerwonym pieprzem i solą. Umieść na tacy blachy i piecz w piekarniku przez 15 do 17 minut. Powtórz ten proces z grzybami i piecz przez 12 do 14 minut.
Umieścić pepitas na tacy arkuszy i pieczemy przez 7 do 8 minut.
Gdy wszystkie warzywa są pieczone, połączyć je wszystkie.
Dekoruj tostami pepitas i szczypiorkiem.