Pieczone Jesienne Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj pieczonych jesiennych warzyw. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, brukselkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. buraki owinąć w folię o dużej wytrzymałości i dobrze uszczelnić krawędzie. Piecz przez 1 1/2 godziny. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, Usuń zielenie, zsuń skórkę i podziel na połowę w poprzek; pokrój połówki na 8 klinów. Wrzucić z 1 łyżeczką. olej, sól i pieprz.
Pasternak wrzucić z solą, pieprzem i 1 łyżką. olej na blasze do pieczenia. Piec w piekarniku, obracając raz, aż do przetargu widłowego, 30 protokół.
Na inną blachę do pieczenia wrzucić brukselkę z pozostałym olejem, solą i pieprzem. Pieczeń, obracając dwa razy, aż zmiękną, 15 do 20 protokół.
Ułóż na talerzu. (Warzywa mogą być wykonane kilka godzin wcześniej i przechowywane, przykryte, w temperaturze pokojowej.)
Posypać natką pietruszki.