Pieczone jajka i pieczarki w Chrupkach z szynki

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonych jaj i grzybów w Chrupkach z szynki. Ten przepis służy 6. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka estragonu, sól, szynka virginia, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać tosty można śledzić to danie główne z Cynamonowe lody tostowe {bezmleczne} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczone jajka i pieczarki w Chrupkach z szynki, Pieczone jajka i pieczarki w Chrupkach z szynki, oraz Jajka zapiekane ze szparagami i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Gotować grzyby i szalotka na maśle z solą i pieprzem na dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż grzyby będą miękkie i ciecz wydzielają odparowuje, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać z creme fraîche i estragonem.
Włóż 1 plasterek szynki do każdej z 12 lekko naoliwionych filiżanek do muffinek (końce przykleją się i powieszą nad krawędziami filiżanek). Pieczarki podzielić na filiżanki i rozbić na każde 1 jajko.
Piec w środku piekarnika, aż białka są gotowane, ale żółtka są nadal ciekłe, około 15 minut. Jajka przyprawiamy solą i pieprzem i ostrożnie wyjmujemy (z szynką) z kubków na muffinki, używając 2 łyżek lub małych szpatułek.
* Jaja w tym przepisie nie są w pełni ugotowane, co może być niepokojące, jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy.