Pieczone Jagody Sundaes

Pieczone Jagody Sundaes
Pieczone jagody Sundaes jest bezglutenowe i bezmleczne deser. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.18 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka jeżyn, cukru, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Double Berry Sundaes, Mixed Berry Sundaes for 2, oraz Desery Jagodowe Mieszane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia z pergaminem. W dużej misce wymieszaj cukier i skórkę z cytryny. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać z fasoli do mieszaniny cukru, mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Dodać jagody; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
4
Rozprowadzić równomiernie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Pieczemy, aż jagody uwolnią część soku i zaczną zmiękać, 8 do 10 minut; Należy uważać, aby nie przypalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SokSok
6
Przenieść jagody do miski, aby lekko ostudzić, około 5 minut. Odrzuć wanilię. Łyżka lodów do misek i top z jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
LodyLody
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn