Pieczone jabłko i postarzana zupa z białego cheddaru

Pieczone jabłko i postarzana zupa z białego cheddaru może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 492 kalorie, 25g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 6342 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, jabłka, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony kalafior i postarzana zupa z białego cheddaru, Pieczony kalafior i starzony Biały Dip Cheddar, oraz Pieczony kalafior i starzony Biały Cheddar Gratin.
Instrukcje
Wrzucić jabłka w oleju, sól i pieprz, umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 204°, aż lekko złoty kolor, o 20-30 minut.Tymczasem, rozgrzać olej w dużym sosie patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Dodać czosnek i tymianek i gotować, aż pachnące, o minutę.
Dodać jabłka, bulion i cydr, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Wymieszać z mlekiem, serem i musztardą, pozostawić do rozpuszczenia i doprawić solą i pieprzem do smaku.Puree zupę z blenderem ręcznym lub w robocie kuchennym lub blenderze i cieszyć się!