Pieczone Jabłka Nadziewane Squashem

Pieczone Jabłka Nadziewane Squashem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj pieczone kabaczki i jabłka, Pieczone dyni z jabłkami, oraz Dynia z żołędzi faszerowana z indykiem, jabłkami i serem szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325°. Jabłka rdzeniowe, pozostawiając spody nienaruszone; obierz górną trzecią każdego z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Usuń centra jabłek, pozostawiając 1/2 cala. muszle; posiekać usunięte jabłko i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3
Jabłka rdzeniowe umieścić w niełuskanym 13x9-in. naczynie do pieczenia. W małej misce wymieszaj 1/2 szklanki brązowego cukru, soku pomarańczowego i wody; zalej jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
RamięRamię
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Piec, odkryte, 1 godzinę lub aż jabłka będą miękkie, fastrygowanie od czasu do czasu mieszaniną soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
5
W dużym rondlu rozgrzać masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać posiekane jabłko; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać z dynią; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, pod przykryciem, 5 minut, często mieszając. Wymieszać z solą, 1/4 łyżeczki gałki muszkatołowej i pozostałym brązowym cukrem. Łyżka do pieczonych jabłek; posypać pozostałą gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
7
Piec 30-35 minut dłużej lub do ogrzania przez, fastrygowanie od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Przed podaniem skropić sokiem z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn