Pieczone jabłka z żurawiną, rodzynkami i morelami mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 454 kalorie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz złoty brązowy cukier, mielone ziele angielskie, złote rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Maca Kugel Z Jabłkami, Morelami I Żurawiną, Pieczone płatki owsiane z suszoną żurawiną i morelami, oraz Półksiężyc Zawinięty Pieczony Brie Z Morelami, Żurawiną I Alm dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Usuń łodygi z jabłek.Korzystanie melon baller, scoop się rdzeń każdego jabłka, co 1-cal szerokości wydrążone centrum, ale pozostawiając dno jabłka nienaruszone. Zrobić 1/8-cala głębokie cięcie w skórze wokół środka każdego jabłka. Ułóż jabłka, wydrążone bokiem do góry, w szklanym naczyniu do pieczenia 8x8x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
Melon Baller
3
Wymieszaj rodzynki, żurawinę, cukier, morele i 1/2 łyżeczki ziela angielskiego w małej misce. Zapakuj mieszankę owoców w zagłębienia jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Ziele Angielskie
Morela
Rodzynki
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę