Pieczone Grzyby Maitake

Pieczone Grzyby Maitake
Pieczone grzyby Maitake to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, sól koszerna, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Pieczone Grzyby Maitake, Dzikie Grzyby Maitake, oraz Rigatoni Z Grzybami Maitake.

Instrukcje

1
Por gotować w małymsaucepan wrzącej osolonej wody dopoczynnik, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
PorPor
2
Odcedzić; przenieść durszlak ustawiony w misce z lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ostudzić; odcedzić i przełożyć na ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
W małej misce wymieszać szalotkę, korniszon, majonez,musztardę, kapary, koperek, estragon i3 łyżki wody, dodając więcej wody w razie potrzeby do przerzedzenia. Foldin por; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KorniszonyKorniszony
MajonezMajonez
EstragonEstragon
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
KaparyKapary
WodaWoda
KoperKoper
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połącz czosnek i 2 łyżki stołoweolej w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ciepło pozostałe 1/2 cupoil w 2 dużych skillets na średnim-highheat. Pieczarki doprawić solą i papryką. Gotować każdy, pokroić stronę w dół, w askillet, naciskając, aby spłaszczyć raz beginto zmiękczyć, aż złoty i chrupiące, około 3 minut na stronie. Zmniejsz temperaturę tolow.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
SólSól
3
Mżać mieszankę czosnku wokół grzybówi gotować, aż czosnek będzie złoty, o 1 minutę; włączyć grzyby do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
4
Łyżkę poru rémoulade na talerze i polać grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
PorPor
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn