Pieczone gruszki z serem pleśniowym

Pieczone gruszki z serem pleśniowym
Pieczone gruszki z serem pleśniowym to bezglutenowy przystawka. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,26 USD za porcję. 49 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka gruszek anjou, cydru jabłkowego, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 62%. Podobne przepisy są Pieczone gruszki z żurawiną, serem pleśniowym i orzechami włoskimi, Zielona sałatka z pieczonymi gruszkami i serem pleśniowym, oraz Gruszki z serem pleśniowym i Prosciutto.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
3
Gruszki obrać i pokroić wzdłuż na połówki. Za pomocą małego ostrego noża do parowania i ballera z melonem usuń rdzeń i nasiona z każdej gruszki, pozostawiając okrągłą studnię do wypełnienia. Przyciąć mały kawałek z dala od zaokrąglonych boków każdej połowy gruszki, aby siedziały w naczyniu do pieczenia bez chybotania. Wrzucić gruszki z sokiem z cytryny, aby zapobiec ich zbrązowieniu. Ułóż je, core side up, w naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić gruszki ciasno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
MelonMelon
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Delikatnie wrzucić pokruszony ser pleśniowy, suszoną żurawinę i orzechy włoskie razem w małej misce. Podziel mieszaninę między gruszki, montując ją na szczycie wcięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W tej samej małej misce połącz cydr jabłkowy, Porto i brązowy cukier, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
RamięRamię
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Wlać mieszaninę na i wokół gruszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
7
Piecz gruszki, od czasu do czasu zalewając mieszaniną cydru, przez 30 minut lub do miękkości. Odstawić na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
8
Tuż przed podaniem ubić oliwę z oliwek, 1/4 szklanki soku z cytryny i 1/4 szklanki płynu do fastrygowania w dużej misce. Podzielić rukolę na 6 talerzy i ułożyć każdą z połówką gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Każdą gruszkę skropić płynem do fastrygowania, posypać solą i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn