Pieczone gruszki z porzeczkami i cynamonem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Pieczone gruszki z porzeczkami i cynamonem mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, brązowego cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Gruszki Z Porzeczkami I Cynamonem, Budyń Chlebowy Z Gruszkami, Porzeczkami I Cynamonem, oraz Serowe Cynamonowe Pieczone Gruszki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. używając Apple corer, przeciąć łodygę każdej gruszki i całą drogę przez gruszkę do podstawy, aby usunąć rdzeń. Przyciąć dna, aby gruszki stały prosto. Ułóż gruszki w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 15x10x2 cali.
Połącz cukier, brązowy cukier i cynamon w średniej misce.
Dodaj porzeczki. Ubytki gruszek wypełnić połową mieszanki cukru. Wymieszać szklankę wody z pozostałą mieszaniną cukru; wlać wokół gruszek. (Może być wykonany 8 godzin wcześniej. Cover; chill.)
Piec gruszki odkryte do miękkości i sos jest syropy, dodając więcej wody do naczynia przez 1/4 cupfuls jeśli syrop staje się zbyt gęsty i fastrygowanie od czasu do czasu, o 50 protokół.
Gruszki podawać na ciepło z syropem.