Pieczone gruszki z lodami
Pieczone gruszki z lodami mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sok jabłkowy, lody vanillan, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Taca-pieczona beza z gruszkami, śmietaną, prażonymi orzechami laskowymi i sosem czekoladowym, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Gruszki obieramy obieraczką do warzyw.
Pokrój je w połówkiwe prawo, pozostawiając łodygi na dwóch połówkach, jeśli to możliwe,i usunąć rdzenie z małym melonowym baller.
Umieść na patelni o wymiarach 8x8 cali, ściętej w dół.
Połączyć sok z cytryny, sok jabłkowy, wodę i brązowy cukier; wlać gruszki. Ustawić patelnię na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Przykryj patelnię folią aluminiową.
Piec przez 40 minut (fastrygowanie po 15 minutach), lub do momentu zmięknięcia gruszek, gdy testujemy wykałaczką.
Gruszki schłodzić przez noc w lodówce, przykryte syropem do gotowania.
Podawać w czterech małych miseczkach deserowych, aby pasowały, z rdzeniem-sideup, z małą gałką lodów w środku każdej. Łyżka odrobiny syropu do każdej miski.