Pieczone Greckie Filety Rybne
Przepis na pieczone Greckie filety rybne jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie świetny bezglutenowe, pierwotne i pescatarian opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 182 kalorii, 25g białka, oraz 8G tłuszczu. Za 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka filetów z tilapii, pieprzu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać masło, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone filety rybne z masłem bazyliowym, Greckie Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Z Plamiaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Posyp tilapię solą i pieprzem.
Umieść na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
W małej misce wymieszaj jogurt, masło i sok z limonki. Dodaj cebulę, oliwki i przyprawy.
Rozłóż środek każdego fileta; posyp serem feta.
Broil 3-4 w. od ognia przez 6-9 minut lub do momentu, gdy ryby łatwo się łuszczą widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,2 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
![Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir]()
Eden Rift Valliant Vineyard Pinot Noir