Pieczone filety z łososia z Sukkotaszem Edamame

Pieczone filety z łososia z Sukkotaszem Edamame
Przepis pieczone filety z łososia z Sukkotaszem Edamame jest gotowy w około 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 42g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,57 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, tymianek, kukurydzę pełnoziarnistą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Seared Mahimahi with Edamame Succotash, Łosoś zapiekany z letnim Sukkotem, oraz Pieczone Filety Z Łososia Atlantyckiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 7 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podczas gotowania boczku filety posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i czarnego pieprzu. Gdy boczek jest gotowy, przenieść go do ręczników papierowych do odsączenia; pokruszyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodaj filety, skórki do góry, do kapieli na patelni. Gotować 4 minut na średnim ogniu lub aż rumiane. Odwróć rybę; dodaj pokruszony boczek, 1/4 szklanki wody i pozostałe składniki na patelnię. Przykryć i parować 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Filety podawać na succotash.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn