Pieczone Filety Z Pstrąga Z Farszem Chlebowym

Pieczone Filety Z Pstrąga Z Farszem Chlebowym
Pieczone filety z pstrąga z farszem chlebowym wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na $18.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 2551 kalorii, 163g białka, oraz 165 g tłuszczu na porcję. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, rosół z kurczaka, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone Filety Z Pstrąga Z Farszem Chlebowym, Pieczone Filety Z Pstrąga, oraz Pieczone Filety Z Pstrąga Z Parmezanem.

Instrukcje

1
Aby przygotować pstrąga: Rozgrzej piekarnik do 204° Płaszcz dużą blachę do pieczenia z olejem.Szczypcami lub szczypcami z pincetą Usuń drobne kości z filetów, skórki w dół, na pieczeniu sheet.In duża patelnia do smażenia, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Połowę wlać do filiżanki; odstawić.
3
Dodaj szalotki i marchewkę na patelnię.Gotować przez około 3 protokół, lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać kostkę chleba, bulion, jajko, 1/4 łyżeczki soli i pieprz.Wrzucić do zwilżenia.Łyżka owalne kopce farszu na filety.Naciśnij lekko, aby się spakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Mżawka z zastrzeżonym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
6
Piec przez 18 do 20 minut, lub aż farsz będzie złoty.Z panckae turner, przenieść nadziewane filety na talerze.Uwaga: to danie można złożyć kilka godzin wcześniej.Pozostaw farsz do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed zamocowaniem filetów.Przykryć folią i przechowywać w lodówce.Czas pieczenia może wydłużyć się o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia87
Magazyn