Pieczone filety z flądry w Winegrecie cytrynowo-sojowym

Pieczone filety z flądry w Winegrecie cytrynowo-sojowym
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Pieczone filety z flądry w cytrynowo-sojowym Vinaigrette mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 22g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.23 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Mieszanka filetów z flądry, oliwa z oliwek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filety Z Flądry Z Orzechami, Filety Z Flądry Panierowane, oraz Filety Z Flądry Nadziewane.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn