Pieczone Filety Rybne
Przepis pieczone filety rybne mogą być wykonane w około 30 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 32G białka, 2G tłuszczu i w sumie 170 kalorii. Za 5,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś przyprawę cytrynowo-pieprzową, sok pomarańczowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Z łyżką wynik 95%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Pieczone Filety Rybne, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne.
Instrukcje
Na patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż cebulę i czosnek do miękkości; zdjąć z ognia. Dodaj pietruszkę i skórkę pomarańczową.
Umieść halibuta w 11-calowym. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z mieszanką cebuli.
Połącz soki pomarańczowe i cytrynowe; polej rybę.
Posyp solą i pieprzem cytrynowym. Przykryj i piecz w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to świetny wybór do filetów rybnych. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
Nasze MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir otwiera się aromatami lawendy i boysenberry, które ustępują miejsca smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabiste odczucie w ustach, otoczone subtelnymi nutami dębu z beczki.