Pieczone filety Pakapaka (snapper) ze skórką Macadamia
Pieczone filety Pakapaka (snapper) ze skórką Macadamia mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis ma 2465 kalorii, 242g białka, oraz 160 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 22,21 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, filety z Lucjana, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy macadamia można śledzić to danie główne z Chleb bananowy z czekoladą i orzechami macadamia jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone Filety Pakapaka (Snapper) Ze Skórką Macadamia, Filety Z Lucjana, oraz Filety Z Czarnego Lucjana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.Patelnię do pieczenia posmarować 1 łyżką masła.
Umieścić rybę na patelni i posypać pieprzem i cytryną juice.In mała patelnia podgrzać resztę masła. .
Dodaj zmielone orzechy.Wymieszać i gotować przez 1-2 minuty, upewniając się, że mieszanina nie pali się.
Rozłóż mieszaninę na rybie.
Piec przez 10-15 minut lub do końca.
Posypać natką pietruszki i podawać.